Citroën C3

Ett nytt framparti

Med Citroën C3 får du inte bara en bil som tar dig från punkt A till B – du får en fullständig körupplevelse. Med sin självsäkra design, avancerade teknologi och dynamiska körning är C3 bilen för dig som söker en unik upplevelse som sticker ut från mängden. Just nu har vi dessutom kampanj på Citroën C3, så välkommen in till Thunbergs för att köpa eller leasa din C3 idag!

PRIVATLEASING 2.599 SEK/mån

Pris fr. 199.990 SEK

Innovativ teknik och komfort

Redan vid första anblick charmas du av modellens unika utseende – med 7 olika karossfärger och 4 moderna takfärger att välja mellan. Den sportiga, innovativa designen med spektakulära färgkombinationer gör bilen igenkänningsbar och skvallrar om den lika fantastiska och innovativa körupplevelsen. Inuti är bilen nämligen minst lika imponerande, med modern teknologi och otrolig komfort för både förare och passagerare.

Med en rad sensorer och kameror kan C3 upptäcka faror på vägen och hjälpa dig att undvika kollisioner. Dessutom har bilen en lång rad andra funktioner som gör din körning både säkrare och mer bekväm, som exempelvis en adaptiv farthållare och ett automatiskt nödbromssystem. Dessutom får du självklart ta del av bilmärkets smarta Connected Services – Citroën Connect Assist, Connect Nav och Connect Play.

UPPTÄCK CITROËN C3 I DEN HÄR VIDEON

Citroën C3 kampanj – för din körupplevelse

Men C3 handlar inte bara om teknologi. Bilens styrning och den högpresterande motorn är speciellt utformade för att ge dig en smidig och rolig körning. Oavsett om du är ute på en slingrig landsväg, en smal stadsgata eller en trafikerad motorväg så ger C3 en känsla av kontroll och precision som andra bilar har svårt att matcha. Citroën C3 det självklara valet för dig som söker en unik, bekväm och rolig bil. Upptäck den nya formen av körglädje redan idag och köp eller leasa din Citroën C3 under vår kampanj. Välkommen in på provkörning!

Boka provkörning

TOP