Citroen C4 kör på väg

CITROËN C4 & Ë-C4

EN NY ERA FÖR KOMFORT OCH KÖRUPPLEVELSE

Välj mellan elektrisk, bensin eller diesel och upplev Citroën C4 - en bil som inleder en ny era för Citroën med sitt nya designspråk, enastående åkkomfort och flera drivlinor att välja mellan. Med Citroën C4 kan du njuta av elektrisk, bensin- eller dieseldrift helt efter dina preferenser.

Pris fr. 284.990

PRIVATLEASING

CITROËN C4 = 2.999 kr/mån

Designen är enastående med en upphöjd kaross, stora hjul och eleganta proportioner som ger Citroën C4 ett tilltalande utseende. De aerodynamiska linjerna och det kromade frampartiet med dubbla rader av full-LED-strålkastare ger bilen en dynamisk framtoning.

Inuti bilen erbjuds en oslagbar komfort för alla passagerare. Citroën Advanced Comfort®-programmet präglar både interiören och exteriören och fjädringssystemet Progressive Hydraulic Cushions® absorberar ojämnheter på vägen. Sätena ger en fåtöljsliknande känsla och smarta förvaringslösningar finns tillgängliga för alla. Dessutom erbjuder Citroën C4 generöst benutrymme, även för baksätespassagerare. Det rymliga bagageutrymmet är lättåtkomligt med en platt lasttröskel.

Citroën ë-C4

För de som väljer eldrift erbjuder Citroën ë-C4 en tyst och smidig körupplevelse utan CO2-utsläpp. Den elektriska motorn med 136 hk ger en imponerande räckvidd på upp till 357 km enligt WLTP-standarden. Batteriet har en garanti på 8 år eller 160 000 km för att säkerställa långvarig prestanda och tillförlitlighet.

Du har tre körlägen till ditt förfogande: Normal – den bästa kompromissen mellan räckvidd och dynamisk prestanda. Eco – för att optimera energiförbrukningen. Sport – prioriterar prestanda med maximal kraft och vridmoment.

Med Citroën C4 och ë-C4 får du en bil som kombinerar stil, komfort och valfrihet i en ny era av körupplevelse. Upplev det bästa av Citroëns innovationer och kör med självsäkerhet och nollutsläpp. Upptäck Citroën C4 och ë-C4 idag och ta steget in i framtiden.

Boka provkörning

TOP