Citroën C4X

Upptäck den nya modellen Citroën C4 X

Bilen som kombinerar elegansen hos en fastback-silhuett med attityden hos en SUV och den tidlösa designen hos en halvkombi

Designen hos nya Citroën ë-C4 X och C4 X är unik och elegant, med en stil som förenar den eleganta silhuetten av en fastback med det moderna utseendet hos en SUV. Du kan välja den motor som bäst passar dina behov för att skapa din perfekta körupplevelse. Frampartiet utstrålar självsäkerhet med den karakteristiska Citroën-signaturen. Den höga och horisontella motorhuven kompletteras av stilfulla runda utskärningar. De kromade linjerna sträcker sig över hela bilens bredd och smälter samman med de främre strålkastarna på ett elegant sätt. Strålkastarna, placerade i dubbla höjder, är utrustade med Citroëns LED Visions-belysningsteknik för maximal sikt och säkerhet.

Pris fr. 324 990

PRIVATLEASING

Citroën C4 X = Från 3.099 kr/mån

Den unika designen hos nya Citroën ë-C4 X och C4 X har resulterat i ett rymligt bagageutrymme med en nettovolym på 510 liter. Taket mjukt framifrån och bakåt, och de låga gångjärnen under bakrutan möjliggör en bred och hög bakluckeöppning för enkel åtkomst till bagageutrymmet.

Om du väljer Citroën ë-C4 X så får du upp till 360 km räckvidd. 10 min laddning ger 100 kom räckvid med 100 kW DC-laddare. Motoreffekten ligger på 100 kW, vilket motsvarar 136 hästkrafter.

Interiören erbjuder en enastående känsla av trygghet, komfort och rymlighet, tack vare Citroën Advanced Comfort-programmet. De breda och välkomnande Advanced Comfort-sätena, utrustade med förstärkt specialskum, erbjuder en unik kombination av visuell och dynamisk sittkomfort. Passagerarna får en känsla av att sitta i en bekväm och ljudisolerad fåtölj, skyddade från buller och ojämnheter på vägen.

Citroëns innovativa fjädringssystem, med två hydrauliska stopp i kombination med stötdämpare och fjädrar, ger en ojämförbar körkomfort. Bilens fjädring ger en mjuk och jämn åktur även på ojämna vägar.

C4 X och ë-C4 X har flera system som ökar säkerheten och förbättrar komforten. System som Coffee Break Alert, elektrisk parkeringsbroms, kollisionsriskvarning, farthållare, Hill Start Assist, statiskt kurvljus och backkamera bidrar till en säkrare och mer bekväm körupplevelse.

Med Citroën C4 X och ë-C4 X får du en unik bil med enastående design, oslagbar komfort och en rad avancerade funktioner som ökar säkerheten och underlättar din vardag. Upptäck dessa modeller idag!

Boka provkörning

TOP