Däckservice

Vi på Thunbergs bil kan förenkla din vardag genom att hjälpa dig med däckbyte och däckhotell. Här på sidan kan du också hålla koll på våra speciella drop-in däckbytardagar.

Däckbyte

Hos oss får du hjälp av proffs med däckbytet! Vi ser till att bultarna sitter säkert, att mönsterdjup och lufttryck är korrekt och självklart att du får dig en kopp kaffe under tiden. Allt till en kostnad av 350 kr. Tänk på att rätt däck för rätt säsong är viktigt både för säkerheten och för att det bidrar till mindre slitage på gummi och vägar.

BOKA DÄCKBYTE I SAMBAND MED SERVICE

Regler för vinterdäck

-Du måste använda vinterdäck vid vinterväglag under tidsperioden 1 december – 31 mars.

-Du får använda dubbdäck under tidsperioden 1 oktober – 15 april.

-Det är förbjudet att använda dubbdäck under tidsperioden 16 april – 30 september om det inte är eller förväntas bli vinterväglag.

Däckhotell

Även om du skulle ha plats för dina däck hemma kommer de att hålla längre om de förvaras korrekt. Efter att vi avlägsnat vägsalt och andra föroreningar kan vi förvara dem torrt och mörkt så att de bevarar sina egenskaper och kvalitet. Det blir dessutom så mycket enklare för dig att låta oss ta hand om däckbyte och förvaring, i stället för att du ska frakta otympliga och smutsiga däck fram och tillbaka! Däckhotellets pris är 950 kr per säsong (inklusive skifte och förvaring).

Däckbytardagar

Dessa dagar erbjuder vi drop-in däckbytardagar i Gävle. Notera att det inte går att boka tider till dessa dagar.

Gävle

TOP