Mitsubishi Space Star

Nya Mitsubishi Space Star kombinerar en stor personlighet med kompakt format och massvis av körglädje. Lika smidig och bekväm på stadens gator som på de längre utflykterna på motor- och landsväg. En kompakt storlek behöver aldrig kompromissa med komfort och körglädje – åtminstone inte när du väljer nya Mitsubishi Space Star. För att göra din resa så trygg, behaglig och säker som möjligt är nya Mitsubishi Space Star dessutom utrustad med den senaste tekniken, moderna säkerhetssystem och massor av smarta innovationer.

Pris fr. 179.900 SEK

PRIVATLEASING

Från 3.199 SEK/Mån

Exteriör
Nya Mitsubishi Space Stars exteriör signalerar ett fokus på lekfullhet, förfinad design och en aerodynamisk profil som inte bara skapar ett sportigt intryck utan även minskar bränsleförbrukningen.

Genom Mitsubishis designspråk Dynamic Shield får nya Space Star samma robusta och intelligenta personlighet som sina Mitsubishi-syskon och väcker på så vis alltid uppmärksamhet på vägen.

Prestanda
Effektiv bensinmotor
Nya Mitsubishi Space Star erbjuds med en effektiv MIVEC-bensinmotor, som är framtagen för lägre bränsleförbrukning och minskade CO2-utsläpp. Motorn, 3-cylindrig och på 1,2L, är bränsleeffektiv och ger 80 hk för en behaglig och pigg körning

FJÄDRING MED PROGRESSIVE HYDRAULIC CUSHIONS®

Teknik
Mitsubishi Space Star är utrustad med smarta, tekniska lösningar som underlättar för dig och dina passagerare.

Smartphone Link Display AUDI
Med Smartphone Link Display Audio kan du integrera din smartphone och göra din resa uppkopplad, så du alltid kan njuta av din smartphones bilanpassade funktioner.

Backkamera
Mitsubishi Space Star erbjuder en färgkamera* som underlättar i samband med parkering och skymd sikt bakåt. Med hjälp av stödlinjer i kameran kan du tydligt få en bild av var din bil är i förhållande till omgivningen.
*Beroende på utrustningsnivå.

USB-ingång
USB-ingången är smart placerad vid instrumentpanelen för att underlätta användning av så väl förare som passagerare.

Boka provkörning

TOP