Nya Opel Corsa-e

En framtidsanpassad stadsbil

Nya Opel Corsa-e är den perfekta citybilen med 100 % elektrisk drift. Med sin smidiga prestanda och innovativa teknik kan du enkelt ta dig runt i stadens trånga gator utan att behöva oroa dig för utsläpp. Dessutom har nya Opel Corsa-e en imponerande räckvidd och är det perfekta valet för din dagliga pendling.

Pris fr. 469 900

PRIVATLEASING

Opel Corsa-e Design/Tech = 2.999 kr/mån
Opel Corsa-e GSI = 3.099 kr/mån

En högpresterande stadsbil

Den nya Opel Corsa erbjuder en djärv design med klassledande LED-Matrix-strålkastare och en 100 % elektrisk version för att ta dig till nya höjder. Med en interiör som imponerar med sin höga kvalitet, sportiga instrumentpanel och sofistikerade detaljer, är nya Opel Corsa en bil som ger en lyxig känsla av körglädje.

Framtidens bil

Nya Opel Corsa-e

För den som vill uppleva framtidens bil är nya Opel Corsa-e det självklara valet. Driven helt av elektricitet från inbyggda batterier, erbjuder den en imponerande räckvidd på upp till 330 km (WLTP 1) med en acceleration från 0 till 50 km/h på bara 2,8 sekunder. Dessutom kan batterierna snabbladdas till 80 % på bara en halvtimme. Upplev en elektrisk och bullerfri körupplevelse med nya Opel Corsa-e.

Läs mer om Opel Simply Electric.

Säkerhet och Komfort i Fokus Nya Opel Corsa erbjuder en rad intelligenta säkerhetsfunktioner och smart förarassistans, vilket ger en ännu säkrare och stressfri körupplevelse. För att skapa en bekväm och avslappnad körning erbjuder nya Opel Corsa också en massagefunktion i förarens lädersäte. Med tekniska funktioner som pekskärm, Apple CarPlay™, Android Auto™ och OpelConnect, får du också frihet till kommunikation och underhållning på resan.

Sammanfattningsvis är nya Opel Corsa en stadsbil som kombinerar teknik och stil på ett imponerande sätt. Med framtidens elektriska drivsystem, smarta säkerhetsfunktioner och högklassig komfort, är den en bil som gör körningen till en upplevelse. Prova nya Opel Corsa-e idag och upplev framtiden på vägen.

Boka provkörning

TOP