Peugeot 208

VÄLJ MELLAN FLERA BENSIN-, DIESEL- OCH ELMOTORER.
Peugeot 208 erbjuder en distinkt, ungdomlig och sportig form och en ny generation av den digitala förarmiljön Peugeot i-Cockpit® 3D. Upptäck Peugeots Power of choice: Peugeot 208 erbjuds med bensin- eller dieselmotor, eller som 100 % elektrisk.

Pris fr. 269.900 SEK

PRIVATLEASING

Från 2,799 SEK/Mån

OEMOTSTÅNDLIG DESIGN Peugeot 208 har en sportig silhuett och lockar med distinkta, kraftfulla linjer som förstärker den moderna designen. Peugeot e-208 förkroppsligar Peugeots design-DNA och erbjuder teknik i framkant.

NÄSTA GENERATIONS TEKNIK Upptäck den senaste generationens Peugeot i-Cockpit® 3D. Upplev smidig och intuitiv körning med en kompakt ratt som har integrerade reglage, programmerbar digital 3D-display, stor 10-tums högupplöst pekskärm och sju Toggle switches”. Anpassa interiören efter dina behov med ett färgpaket med 8 färger som ger ett ultramodernt utseende.

ATLETISK OCH ATTRAKTIV DESIGN Peugeot 208 har en stark personlighet som lyser fram i den låga och atletiska konturen, den långa motorhuven och de stilrena linjerna. Den eleganta och stilfulla formen lyfts fram av taket i Black Diamond*, av blanksvarta hjulhus, tätningslister** och fasettslipade fälgar med insättningar*.

Boka provkörning

TOP