Peugeot 3008

En kombination av styrka, elegans och innovation

Nya Peugeot 3008 SUV representerar en ny era av SUV-design, kombinerar kraftfulla linjer med elegans för att skapa en unik och banbrytande stil. Med en självsäker karaktär och en balans mellan styrka och smidighet, inleder Peugeot 3008 SUV en djärv och modern era för Peugeot. Välj mellan PEUGEOTs effektiva motorer med bensin- och dieseldrift eller som plug-in hybrid med kombinerad el- och bensinmotor. Upplev smidig styrning och njut av ren körglädje.

Pris fr. 509.900 SEK

PRIVATLEASING uppdateras inom kort

DESIGN

Det kraftfulla och eleganta frampartiet på Peugeot 3008 SUV, med den vertikala och ramlösa frontgrillen, tar SUV:ens uttryck till en ny nivå. Den nya ljussignaturen inkluderar LED-strålkastare med varselljus i form av Peugeots karakteristiska ”klor”. Dessa känns igen direkt vid första anblicken, tillsammans med LED-strålkastarna med SDL-funktion. Peugeot 3008 SUV har även nya krominlägg på framskärmarna som förlänger strålkastarna, och som löper längs med taket upp till den bakre spoilern.

Förarmiljön, PEUGEOT i-Cockpit®, erbjuder en förstklassig och ergonomisk upplevelse. Den kompakta multifunktionsratten ger en ökad körkänsla och den nya 10-tums högupplösta pekskärmen med röststyrning och 3D-navigation gör körningen intuitiv. Hi-Fi-systemet FOCAL® ger exceptionell ljudkvalitet, med högtalare lackerade i den nya kulören “Bronze Belem”.

MOTORER

Peugeot 3008 SUV erbjuder ett brett utbud av motoralternativ. Välj mellan effektiva bensin- och dieselmotorer eller som plug-in hybrid med kombinerad el- och bensinmotor. Plug-in hybridversionen finns både som fyrhjulsdrift med 300 hk och tvåhjulsdrift med 225 hk. Den åttastegade automatlådan EAT8 ger snabba och mjuka växelbyten, vilket optimerar bränsleförbrukningen.

Förbränningsmotorer

Bensinmotoreri för mycket körglädje och prestanda på hög nivå:

  • PureTech 130, 6-växlad manuell.
  • PureTech 130, 8-stegad automatlåda.
  • PureTech 180, 8-stegad automatlåda.

Dieselmotori som kombinerar hög prestanda med kraft:

  • BlueHDi 130, 8-stegad automatlåda.

Den åttastegade automatlådan EAT8i styrs genom växelpaddlar på ratten och den elektriska regleringen ger snabba och mjuka växelbyten, tack vare Quickshift-tekniken. Genom att optimera växlingen sparar du pengar på bränsle och får en komfortabel resa.

Plug-in hybrid

Fyrhjulsdrift med 300 hk och motorerna:

  • En 147 kW/200 hk PureTech-bensinmotor
  • Två 80 kW/110 hk elmotorer

Det elektriska batteriet på 13,2 kWh ger en elektrisk räckvidd på 59 km.

Tvåhjulsdrift med 225 hk och motorerna:

  • En 132 kW/180 hk PureTech bensinmotor
  • En 80 kW/110 hk elmotor

Det elektriska batteriet på 12 kWh ger en elektrisk räckvidd på 52 km.

Boka provkörning

TOP