NYA Peugeot 408

OVÄNTAD FRÅN ALLA HÅLL

Nya Peugeot 408 presenterar en ny inspirerande fastback-design. Den senaste generationen Peugeot-i-Cockpit®. Du har friheten att välja mellan bensinmotor eller plug-in hybrid

Pris fr. 419.900 SEK

PRIVATLEASING

Från 4.499 kr/mån (12mån)

Design och Exteriör

Peugeot 408 har en dynamisk och inspirerande fastback-profil som kombinerar höjd markfrigång med en sportig design. Dess mjuka linjer förstärker bilens aerodynamiska egenskaper, medan de ultrakompakta full LED-strålkastarna ger bättre sikt på vägen och förenklar mörkerkörning. Dessutom förmedlar bilens 17” till 19” aluminiumfälgar en känsla av robusthet och styrka.

Interiör och Komfort

Inuti Peugeot 408 finner man den senaste generationens Peugeot i-Cockpit®, som erbjuder en kompakt ratt, en 3D instrumentenhet med 10” digital display och en 10-tums HD-pekskärm. Både fram- och baksäte erbjuder generöst med utrymme, vilket säkerställer bästa möjliga komfort för alla passagerare.

Motor och Prestanda

Peugeot 408 erbjuder föraren friheten att välja mellan en bensinmotor eller en plug-in hybrid. Med plug-in hybrid kan föraren njuta av tysta och utsläppsfria körningar i stadsområden, medan bensinmodellen med sin PureTech 130 EAT8 S&S-motor kombinerar prestanda med effektivitet.

Tekniska Innovationer

För de som är intresserade av eldrift, erbjuder Peugeot 408 en rad tjänster som förenklar livet. Med den kostnadsfria appen MyPeugeot kan föraren hantera laddning på distans eller förinställa temperaturen i bilen. Dessutom erbjuder bilen ett generöst bagageutrymme, med 471 L för plug-in hybridmodellen och 536 L för bensinmodellen.

MOTORVAL PLUG IN HYBRID

HYBRID 225 e-EAT8, med:

  • 180hk PureTech motor (132KW)
  • 81 KW elmotor
  • 8-växlad automatisk växellåda e-EAT8

RÄCKVIDD OCH LADDNING

Räckvidd i elektiskt läge inväntar WLTP-Cert

Beräknad Laddtider

  • ca 1h 40min i en 7,4 KW laddbox
  • Upp till 7h  5 min i ett vanligt vägguttag

BENSINMOTOR

PureTech 130 EAT Bensinmotor är tillgänglig med paddlar på ratten, utmärker sig för sin kontrollerade effektivitet och körkomfort.

Boka Provkörning

TOP