Peugeot 5008

En SUV med upp till sju säten

Känn kraften i Peugeot 5008 när du tar plats och upplev en ny dimension av stil, design och överlägsen komfort. Med sin sportiga kaross och djärva utseende representerar Peugeot 5008 en helt ny nivå. Med den senaste generationens Peugeot i-Cockpit® och banbrytande teknik levererar Peugeot 5008 ännu mer imponerande upplevelser och en körglädje som överträffar alla förväntningar. Ta dig fram med stil och utöka dina horisonter i denna imponerande 7-sitsiga SUV, som balanserar styrka och elegans på ett perfekt sätt.

Pris fr. 449.900 kr

PRIVATLEASING: 3,899 kr / mån

Peugeot5008

Den nya kylargrillen utan ram och Peugeots karakteristiska ljussignatur smälter samman med den distinkta nya stötfångaren i metall och blanksvarta vindavvisare, vilket ger Peugeot 5008 dess unika utseende.

Den högt placerade karossens dynamiska och sportiga karaktär förstärks av de krominlägg som följer strålkastarnas linje och fortsätter till den bakre spoilern. De diamantslipade aluminiumfälgarna ger bilen en atletisk och muskulös framtoning

Ny instrumetpanel

Inne i bilen förstärks din körupplevelse av Peugeot i-Cockpit®, en modern, innovativ och ergonomisk förarmiljö. Med en kompakt ratt för bättre väghållning och sju Toggle Switches är Peugeot 5008 också utrustad med en högupplöst 10-tums pekskärm som är centralt placerad.

När det kommer till motoralternativ erbjuder Peugeot 5008 den senaste generationens Euro 6d-certifierade PureTech-bensin- och BlueHDi-dieselmotorer, alla utrustade med "Stop & Start"-teknik för att maximera bränsleeffektiviteten.

Instrumentpanelen på Peugeot 5008

Om du föredrar bensinmotor har du möjligheten att välja 1,2 liters PureTech 130-motorn med en 8-stegad automatlåda.

För de som föredrar diesel erbjuds 1,5 liters BlueHDi 130-motorn med en 8-stegad automatlåda.

Upplev kraften och elegansen hos Peugeot 5008 och njut av en enastående körupplevelse varje gång du kliver in i bilen. Ge dig själv förmånen att äga en SUV som kombinerar stil, prestanda och överlägsen komfort. Välj Peugeot 5008 och ta dig an vägarna med självsäkerhet och elegans.

Boka provkörning

TOP